Modeatelier Moon

 

Home

Naailessen

Kleding op maat

Kledingreparatie

Workshops

Contact

Overige activiteiten

Interessante linksModeatelier Moon geeft regelmatig workshops zoals

Tekenen:

Wil je jouw eigen patronen tekenen? In blokken van  5 lessen leer je basisbeginselen van patroontekenen. Je leert kledingstukken op eigen maat te tekenen. De lessen duren gemiddeld 3 uur en worden om de 4 à 5 weken gegeven zodat je voldoende tijd heeft om huiswerkopdrachten te maken. Ik werk met basisboek Patroontekenen van Detje Bosgra, aangevuld met eigen werkbeschrijvingen. De prijs per blok van 5 lessen bedraagt €450 inclusief cursusmap, metermaatje en koffie/thee, exclusief cursusboek, tekenmateriaal en stof.

Basisnaaitechnieken:

Je leert een aantal naaitechnieken, zoals het inzetten van een rits, het maken van (speciale) zakken in een kledingstuk, het leren naaien van (revers)kragen of het maken van mouwsplitten. Ik werk met het handboek voor zelfmaakmode van Knipmode en met eigen werkbeschrijvingen. Maximaal 4 deelnemers per keer, €55  inclusief materiaal, koffie en/of thee, exclusief handboek.

Lockcursus:

Je leert om te gaan met je eigen lockmachine. Je krijgt meer handigheid in het bedienen van de lockmachine. Je leert verschillende steken die je toepast op verschillende materialen. Maximaal 4 deelnemers, €55 inclusief materiaal, koffie en/of thee. Je brengt zelf je lockmachine mee.

De genoemde prijzen zijn gebaseerd op een groepsgrootte vanaf 4 personen. Bij kleinere groepen gelden afwijkende prijzen.

Informeer vrijblijvend ook naar andere mogelijkheden. Monique is op creatief gebied van vele markten thuis.